Din ynglings blog med alt mellem himmel og jord

Fakta og viden om industrigulve

banner

Det er en god idé at få lagt et industrigulv, hvis du ønsker et solidt fundament i din virksomhed eller forretning.

 

Industrigulve er perfekte, når du har høje krav til funktionaliteten, og når du ønsker en god langtidsløsning. Disse gulve holder til en del: De er skridsikre, og de er helt jævne.

 

Udover de funktionelle fordele er der også designmæssige fordele i at få lagt et industrigulv: Overfladen od udtrykket kan nemlig designes helt efter din smag. Derfor kaldes nogle former for industrigulve også for designgulve.

 

Her får du lidt fakta og viden om industrigulve, så du kan overveje mulighederne nærmere.

 

Sådan kan et industrigulv bygges op

 

Et industrigulv kan bygges op på forskellige måder, og med flere forskellige materialer. Det er altså muligt at få en tilpasset løsning, der egner sig perfekt til dine behov.

Ønsker du et tilbud på industrigulve? se her

Oftest vil det være nødvendigt at slibe det eksisterende gulv, for derefter at lægge et nyt lag ovenpå. Det er især populært at bruge materiale som epoxy og sand, når overfladen lægges – men du har mange muligheder.

 

I næsten alle bygninger er det muligt at lægge industrigulve. Det kræver selvfølgelig, at området ryddes og at det hele står tomt, mens der arbejdes på gulvet. Industrigulve kan dog lægges forholdsvis hurtigt. Og når først det står klart – så har du et langtidsholdbart gulv af allerhøjeste kvalitet.

 

Hvor er det oplagt med industrigulve?

 

Det er oplagt i enhver bygning, eller ethvert lokale, hvor der er høje krav til slidmodstand og holdbarhed.

 

Et industrigulv er slidstærkt og sikrer en solid og jævn overflade. Det er fugefrit, nemt at rengøre, og det kan ikke skades af de fleste almindelige kemikalier. Det betyder altså, at det passer perfekt til virksomheder, hvor der dagligt sker en del.

 

Heriblandt hos:

 

  • Lagerhaller og industrihaller
  • Diverse værksteder
  • Skoler
  • Butikker (store som små)
  • Laboratorier

 

Altså ethvert sted, hvor der jævnligt transporteres ting frem og tilbage, eller hvor der er risiko for skader og spild. Industrigulve er naturligvis også oplagte de steder, hvor mange mennesker dagligt går rundt. Skoler er det bedste eksempel.

 

Industrigulve kan tilpasses

 

Én ting er at industrigulve er funktionelle. Noget helt andet er, at de også kan være veldesignede og passe godt ind i en virksomheds image.

 

Det er nemlig muligt at modificere overfladen på flere forskellige måder. Blandt andet med materialer og farver. Således er der kun få begrænsninger, og derfor er industrigulve også blevet særdeles populære over de seneste par år. Ikke bare i haller og værksteder, men også i mange butikker. Flere forretningsejere ser nemlig fordelene i at have et gulv, der er slidstærkt og holdbart, men som samtidig ser godt ud og giver et fint indtryk. På den måde er det nemt at undgå skader i forretningen, mens det hele fortsat ser indbydende ud.

 

Vi håber, at du blev lidt klogere på industrigulve, og at du har fået et fint overblik over de steder, hvor det giver mest mening at lægge et industrigulv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *