Din ynglings blog med alt mellem himmel og jord

Styrk din virksomhed med effektive leveringer med Postnord

banner

En hurtig og effektiv fragt er livsnerven for mange danske virksomheder. De fleste har prøvet at få sure kunder på grund af forsinkede eller mistede forsendelser. Desværre er det for mange virksomheder samtidig en svær balancegang, idet forbrugere fortsat stiller højere og højere krav til både priser, produkt og service. Derfor kan det ofte være svært at blive ved med at tilbyde forbrugerne produkter i høj kvalitet, med hurtig leveringstid – og til billige penge. Derfor er det i dén grad vigtigt at du holder øje med de bedste postnord priser, så du altid er på forkant med markedet.

Hvorfor vælge Postnord?

Postnord er naturligvis langt fra det eneste fragtfirma på markedet. Dog er der nogle fordele der som afsender er svære at ignorere. 

At firmaet er dansk (nå ja, næsten i hvert fald) er for mange mennesker et plus. Her kan du være sikker på at der er kendskab til de danske regler og det danske marked. Derudover er de blå biler også et velkendt syn i gadebilledet. På denne måde bliver der omgående skabt tryghed og en kvalitetsfølelse hos dine kunder – som blot forstærker den gode oplevelse af at handle hos dig.

Deres netværk er også blandt de bedste i branchen. Både når det kommer til hjemmeleveringer og leveringer til pakkeshop, kan du være sikker på at Postnord kan komme ud overalt. Med andre ord er der pludselig ingen kunder der er udenfor rækkevidde. 

Noget af det vigtigste er dog også at kunne kontrollere og holde øje med pakken. Hvis der skulle ske noget med leveringen, vil de fleste kunder typisk tage kontakt til dig som afsender – før fragtfirmaet kontaktes. Det vil i mange tilfælde være et irritationsmoment for dine kunder at skulle tage kontakt til én af dine leverandører, da det jo er dig de handler med. Her er det en fordel at bruge Postnord, idet du får adgang til en velfungerende platform der gør det nemt at tracke hver eneste pakke. Og skulle dine kunder få behov for at kontakte dem, er det også positivt at der er en god service for dem når de ringer ind.  

Hvordan finder jeg de bedste Postnord priser? 

Det er nemt at snakke om service og hastighed, hvis prisen er ligegyldig. Dog hænger det i de færreste tilfælde sådan sammen. Der er nødt til at være et samspil mellem det økonomiske aspekt, og det serviceniveau man vil udstråle. 

Ofte vil du kunne få gode postnord priser ved at se dig lidt omkring inden du bestiller en levering. Der kan være forskelle på de forskellige ydelser, hvor du ofte vil kunne ”spare” lidt på udgifterne, ved at fravælge nogle ekstravalg. Derudover er det også en god idé at bruge et par minutter på at sammenligne priserne på nettet. Af og til kan man få skarpe priser ved at benytte sig af firmaer der sælger pakkelabels, idet der her ofte er et længerevarende samarbejde på spil. Det er også en fordel at bestille i god tid og i større mængder, da du her kan opnå gode besparelser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *