Din ynglings blog med alt mellem himmel og jord

Sådan sporer du dine pakker hos UPS

banner

Som så mange andre pakkeselskaber tilbyder UPS sporing af pakkerne. Det gælder både, hvis du står som afsender eller som modtager.

Sådan sporer du pakker med UPS Danmark

Det er generelt nemt at spore pakker med UPS. Oftest får du en kode, når du enten afsender en pakke, eller står til at modtage den. I din e-mail vil du få et link, som du kan klikke på, og det sender dig direkte videre til sporingssiden.

 

Hvis du ikke har et link fra UPS, så kan du selv taste koden ind via deres hjemmeside. Klik på punktet “Sporing” i menuen. Derefter kommer du videre til sporingscentralen, hvor du enten kan logge ind (og dermed se dine forsendelser) eller bare indtaste den kode, du har fået.

 

UPS tilbyder også SMS-opdateringer. Mulighederne er altså mange, og det hele foregår ganske simpelt.

Linjen mellem uorden og orden ligger i logistik … – Sun Tzu

UPS tilbyder også SMS-opdateringer. Mulighederne er altså mange, og det hele foregår ganske simpelt.

 

Sporing af pakker er muligt, da alle forsendelser registreres elektronisk ved hver enkelt overlevering. Det vil sige, at din pakke scannes ved både afsendelse, modtagelse, og alt derimellem. For eksempel når den ankommer til et distributionscenter. Denne information bliver lagret, og du kan se det hele, når du benytter dig af sporingsfunktionen.

Derfor er det rart at kunne spore pakker

Hvis du har afsendt en vigtig pakke, så er det vigtigt at holde øje med, om den bliver leveret – og særligt om den bliver leveret til tiden. Det kan du gøre med trackingsystemet, og på den måde har du altid det rette overblik.

 

Som modtager får du en kode tilsendt, og den er god at have. Du vil vide, hvilken dag din pakke kommer frem, og på den måde kan du være klar til at modtage den. Enten ved selv at være hjemme, eller ved at planlægge modtagelsen på anden vis.

 

Det er altså på mange måder rart at kunne spore pakker, og det kan du med UPS Danmark. Virkelig smart!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *